Lediga jobb

Vi söker en kreativ content creator.

Sveriges ledande regnbågsbutik växer och söker nu efter en kreativ content creator. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 10h i veckan. Då vi finns i Jönköping är det till stor fördel om du också gör det. 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla ett spännande och snabbt växande varumärke.

Vi tror du är ung, hungrig och älskar sociala medier. Du har ett genuint intresse för kommunikation och ser potentialen att nå ut till potentiella kunder genom bild, film och text.

Vi tror du har pluggat media/kommunikation/reklam på gymnasiet eller är student på högskolan med inriktning media och kommunikation.

Du är självständig, driven och kreativ. Du ser helheten i bild och budskap och du är inte rädd att ta egna initiativ. Du kommer arbeta med deadlines, ofta ensam och lägger på så sätt upp din tid så som det passar dig.

Du ska ha ett kreativt öga och är van vid att ta fram content i form av stillbild samt film. Vi ser gärna referensuppdrag i samband med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Fyll i formuläret nedan, eller maila till andreas@proudcolours.se

 

OM OSS:

Proud Colours är en konceptbutik fylld med positiva budskap och uppmaningar om att leva livet fullt ut. Vi designar muggar, posters, bomullspåsar, accessoarer och nu även vår egen klädkollektion - fullproppade med stolta budskap.

Allt framtaget med kärlek för att du inte ska glömma bort hur viktig du är. Eftersom vi står för alla människors lika värde är det viktigt att du delar vår värdegrund.

 

×
Welcome Newcomer