FAQ - svar på de vanligaste frågorna

📦 - Hur lång är leveranstiden?

Vid beställning innan kl 16:00 skickar vi din order från oss samma vardag som du lagt din order. Beställningar som görs efter 16:00, samt ordrar som kommer in under helger och röda dagar skickas från oss nästkommande vardag.

Alla ordrar levereras med Postnord. Normal leveranstid från att din order lämnar oss är 1 arbetsdag. Som kund kan du alltid följa din order genom den spårningslänk vi skickar till dig i samband med att vi packar din order.

📫 - Vad kostar frakten?

Standardfrakt kostar 39 kr. Vid beställningar över 199 kr bjuder vi alltid på frakten. Du ser alltid aktuell frakt vid utcheckningen i kassan innan du betalar.

⛔️ - Mitt paket var skadat vid leverans, vad gör jag nu?

Om ditt paket är trasigt/förstört vid leverans ber vi dig att kontakta vår kundservice på 010 - 330 04 55, via chatt här på webben, eller via info@proudcolours.se så hjälper vi dig att göra en reklamation hos fraktbolaget. Ta gärna bilder på hur emballaget och produkten är skadad.

💳 - Vilka betalningsmetoder erbjuder Proud Colours?

Hos Proud Colours kan du betala genom:

- Krypterad kortbetalning (Mastercard, Visa och American Express)
- Klarna direktbetalning 
- Klarna delbetalning 
- Swish
💌 - Jag ångrar mitt köp. Vad gäller?

Ingen fara alls. Vi vet hur det är, alla kan ångra sig. Och det är helt ok! Hos oss har du alltid 100 dagars fri retur av din oanvända produkt - och vi står självklart för returfrakten!

Om du vill nyttja din returrätt kontaktar du kundservice på telefon 010 - 330 04 55, via chatt här på webben eller via info@proudcolours.se. Tänk på att ha ditt ordernummer redo när du kontaktar oss för snabbare handläggning av ditt ärende. .

🛎 - Hur kontaktar jag kundservice?

Kundservice finns tillgänglig måndag - fredag 08:00 - 18:00 via mail, chatt och telefon.

- 010 - 330 04 55
- info@proudcolours.se
- chatt via chattrutan längst ner till höger på din skärm.

🏳️‍🌈 - Vad är regnbågsfonden?

För varje produkt som Proud Colours säljer skänker vi en krona till Regnbågsfondens viktiga internationella arbete.

Stiftelsens ändamål är att finansiellt hjälpa HBTQ- organisationer i hela världen, liksom enskilda personer, företrädesvis i länder där regnbågspersoner förföljs och trakasseras av myndigheter, polis och religiösa institutioner.

Här kan du läsa mer om hur Regnbågsfonden arbetar.

🗄 - Jag vill beställa som företag, hur gör jag det enklast?

Om du önskar betala mot faktura från Proud Colours AB direkt till ditt företag, en Kommun eller Region kontaktar du kundservice så löser vi det! 

- 010 - 330 04 55
- info@proudcolours.se

💛 - Vad innebär medlemskap i er kundklubb?

Du går enkelt med i vår kundklubb PROUD FAMILY genom att fylla i vårt formulär på hemsidan eller genom direktansökan i samband med ditt köp i kassan.

Som medlem i kundklubben får du erbjudanden om rabatter, lanseringar och events - direkt till din inkorg. Du kan när som helst säga upp prenumerationen och därmed medlemskapet i kundklubben genom länken i mailet du får, alternativt genom att kontakta vår kundservice.
🧩 - Vad är Proud Colours Stipendiet?

Proud Colours Stipendiet. Ett årligt stipendium på 50.000 kr. Vem som helst under 35 år kan söka pengarna för att skapa förändring för HBTQIA personer i Sverige.

Vi vill göra skillnad på riktigt. Inte bara prata om det. Och vi tror att det bästa sättet att göra skillnad är att hjälpa någon annan att förverkliga sin dröm om att skapa förändring.

Därför startar vi ett stipendium. Vi tror dessutom att pengar inte är allt. Därför får stipendiaten inte bara ekonomiska medel, utan även resurser som bollplank av HBTQ-profiler och stöd och stöttning genom sitt genomförande av projektet.


Läs mer om stipendiet här.

×
Welcome Newcomer