Liquid error: Could not find asset snippets/sca.freegifts.liquid

VÄLKOMMEN, ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är jätte glada att ni valt att registrera er som återförsäljare till vår kortkollektion "LOVE EDITION" som är Proud Colours första produktserie för återförsäljare. När jag designade kollektionen tillsammans med illustratören Anna Klingbjer gjorde jag det till stor del för mig själv, då jag saknat kärleksfulla kort för alla par på marknaden. 

För varje produkt som säljs hos oss på Proud Colours, både i det ordinarie sortimentet (posters, kuddar, accessoarer budskapsmuggar mm) och i denna kort-kollektion så skänker vi en krona till Regnbågsfondens internationella arbete. På så sätt är du med och bidrar till att ge människor förutsättningar att vara sig själva utan förtryck och förföljelse.

Ännu en gång, varmt välkommen!


LOVE EDITION

HANG TAGS

Enkla tags fullproppade med kärlek. Våra hang tags är i formatet 4x10 cm och tryckta på 350 grams mattbestruket papper. Baksidan har gott om plats för personliga hälsningar.

LOVE EDITION

SMÅ KORT

Alla våra små kort är i vikt format 7x7 cm och tryckta på 350 grams mattbestruket papper. Flera av korten är tryckta med guldfoliering vilket ger kortet en extra touch. Insidan på kortet har en tryckt tunn ram och gott om plats för personliga hälsningar.

LOVE EDITION

STORA KORT

Våra stora kort, andas delux då de är förpackade i cellofan tillsammans med ett tillhörande mattsvart kuvert. Flera av korten är även tryckta med guldfoliering vilket ger kortet en extra touch. Baksidan på kortet har en tryckt tunn ram och gott om plats för personliga hälsningar.

Snabb leverans

Snabb leverans, personligt och trevligt packade paket. Produkterna känns vara av fin hög kvalité. Rekommenderar.

Superbra service

Superbra service, snabb leverans och fantastiskt fina produkter 🌈

Otroligt fina posters och supersnabb leverans

Rekommenderar verkligen, har beställt härifrån flera gånger och blir lika nöjd varje gång. Jättefina posters och supersnabb leverans.

HOS OSS FINNS

SÅ MYCKET MER

Intresserad av mer än våra blomsterkort? Vi har posters, budskapsmuggar, bomullskassar, kuddar och mycket mer.

Kontakta oss för prisuppgifter.


Proud Colours AB
Box 67
55112 Jönköping

Orgnr: 559273-0682
Företaget innehar F-skatt

Vi älskar nöjda kunder ✌️

 

📞  010 - 330 04 55

📨 info@proudcolours.se

Live live with pride. Always.

Livet är det finaste vi har. Så överlev inte ditt liv, utan lev det istället. Stolt, som den du är. All tid, alltid. 💛Copyright 2021 Proud Colours AB